Starity

Közzétette első szólódalát Mike Shinoda

2018. március 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park vokalistája immár a saját útját járja és építi szólókarrierjét a zenekartól függetlenül.

hirdetés

Hónap elején számoltunk be arról, hogy Mike Shinoda megerősítette, első szólólemezén dolgozik, a korongot beharangozandó pedig ma közzétette első önálló dalát, ami a Crossing A Line címet viseli.

Mike egyébként korábban is kísérletezett a zenével – 2004-ben alapította meg a Fort Minort, melynek keretein belül olyan nótáit adta ki, amik nem fértek volna bele a Linkin Park stílusvilágába. Ezúttal azonban saját nevén, önállóan kíván érvényesülni, amit a január végén megjelentetett háromszámos középlemeze is előrevetített, így a rajongókat minden bizonnyal nem éri váratlanul szólókarrierje építésének híre.

Arról továbbra sincs információ, hogy a Linkin Park megmaradt tagjai miként tervezik az együttes „hogyan tovább?”-ját, ám minden valószínűség szerint a formáció a feloszlás mellett dönt. Ugyanakkor minden bizonnyal a zeneiparban maradnak mindannyian, mint ahogy azt korábbi sajtóközleményükből is sejteni lehet, melyet nem sokkal Chester Bennington frontember halála után tettek közzé.

A zenekészítés és -előadás iránti szerelmünk kiolthatatlan. Bár nem tudjuk, mit hoz számunkra a jövő, de azzal tisztában vagyunk, hogy mindannyiunk életét jobbá tetted.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek