Starity

Paris elérte célját: megint középpontban van

2010. október 30. 18:06   |   Szerző: IWantToBeBarbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hiltonnak már töb mint egy hete nem volt semmi botránya?! Ez így nem maradhatott... Az örökösnő, talán figyelemfelkeltés céljából, a járókelők megdöbbenésére bizarr hotdogjelmezbe bújtatva sétáltatta kutyáját.

hirdetés
Paris elérte célját: megint középpontban van

Meglepő módon ez nem egy újabb meztelen paparazzókép Parisről,  bár hol részegen ordítozva borzolja fel a kedéjeket,  hol pedig fedetlen altestét mutogava, ám kivételes módon nem ő, hanem saját kutyája került megalázó helyzetbe (legalábbis szegény ölebnek biztosan az volt). Az örökösnő most ugyanis úgy döntött, hogy a Los Anegels-i járókelőknek is megmutatja, szó szerint, milyen ennivaló is kis kedvence.

A médiasztár mustárral, salátával ízesített hotdogkosztümbe öltöztette a kis chihuahuát, s áhítatosan sétáltgatott vele fel s alá Los Angelesben, a Melrose Avenue-n; még az sem zavarta, hogy az emebrek ujjal mutogattak rá, sőt! Kifejezetten örült is neki, hiszen ezzel a húzással garantáltan a címlapokon viríthat.

Állítólag Paris Hilton a bizarr maskarával azt akarta tudatni, milyen ennivaló is a drága kis kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek