Starity

Heidi Klum új szerelmére célozgat?

2018. április 06. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heidi Klum jelenleg Kínában vakációzik a gyermekeivel és több fotót is megosztott az Instagram-profilján, amelyek megörökítik a közös kalandjaikat.

hirdetés

Az egyik képet a #missingyou (hiányzol) hastaggel látta el és sokak szerint minden bizonnyal új partnerének, a Tokio Hotel gitárosának, Tom Kaulitznak szánta az üzenetet, akivel néhány hete együtt járnak.

A modell tavaly ősszel szakított akkori barátjával, a műkereskedő Vito Schnabellel, pontot téve egy hároméves kapcsolat végére. Azóta több férfival is látták együtt, valamint állítólag a testőrével, Martin Kristennel járt egy rövid ideig.

Nagyon egyedülálló vagyok, de készen állok arra, hogy újra szerelmes legyek.

– nyilatkozta februárban Heidi Ellen DeGeneres műsorában.

Két házassággal a háta mögött (a másodikat a világhírű énekessel, Seallel kötötte, akitől a három fiatalabb gyermeke született) úgy tűnik, hogy a modell még nem adta a fel a reményt, hogy megtalálja élete párját.

Márciusban felröppentek a pletykák, hogy Heidi komolyabb kapcsolatot ápol a nála tizenhat évvel fiatalabb német zenésszel, mivel több alkalommal együtt látták őket, étteremben és szórakozóhelyen. Néhány nappal ezelőtt komolyabb bizonyíték is előkerült, amikor több internetes oldal, mint a német Bild, fotókat közölt, amin a pár ölelkezik, csókolózik és egymás kezét fogva nevetgél az America's Got Talent című tehetségkutató műsor forgatásának egyik szünetében.

Tom 2016 őszén, alig félévnyi házasság után vált el feleségétől, a modell Ria Sommerfeldtől, akivel öt évig alkotott egy párt. Csalódását mutatja, hogy ő adta be a válópert és a közösségi oldalakon olyan megjegyzéseket hagyott, mint „Ezúttal nagyon megbántottál”. Azonban most úgy tűnik, hogy a német zenész túltette magát a veszteségein és ő is készen áll a szerelemre.

Vajon megszületett az új álompár?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek