Starity

Hamarosan visszatér Ariana Grande?

2018. április 10. 20:08   |   Szerző: Rainbowdashh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók által csak AG4-ként emlegetett album már hónapok óta lázban tartja a fiatalokat.

hirdetés

Lehetséges, hogy a várakozásnak hamarosan vége, ugyanis egy bennfentes a Variety magazinnak árulta el, hogy április 27-én jelenik meg Ariana Grande következő albumáról az első kislemez.

Az énekesnő negyedik szólóalbumán olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Pharell Williams és Max Martins. A dalok írásában ezúttal Ariana is kivette a részét, így előreláthatóan egy érzelmes és személyes dalgyűjteményt hallhatunk majd.

A munkálatok már egy hónapja befejeződtek, a teljes albumot március 2-án mutatta be a sztár a lemezkiadónak egy találkozó keretei között, melyet az Instagram-oldalán egy sztori alkalmával meg is osztott rajongóival.

Fotó: Ariana Grande/Instagram

Az album címe és megjelenésének dátuma egyelőre ismeretlen. Az viszont biztos, hogy Grande idén sokat hallat magáról, ugyanis szólóalbumán kívül hallhatjuk még Dua Lipa és Troy Sivan oldalán is, ráadásul egyes híresztelések szerint hamarosan megjelenik a Dangerous Woman turnéról készült dokumentumfilm is.

A 24 éves szupersztár már eddig is hatalmas sikereket ért el. A 2016-ban megjelent Dangerous Woman már 92. hete szerepel a Billboard 200-as listáján, amelyen olyan slágereket vonultatott fel, mint az Into you és a Side to side. A közösségi oldalakon és a Spotify-on is töretlen népszerűségnek örvend, utóbbin 13,2 millió követőjével jelenleg ő a második legnépszerűbb női előadó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album single AG4
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek