Starity

Blake Lively visszavágott férjének

2018. április 10. 20:08   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively és férje, Ryan Reynolds nem csak a színészet világában elért eredményeikről híresek, hanem a közösségi médián való trollkodásukról is.

hirdetés

Nemrég felröppent egy pletyka arról, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds házassága válságba került és már a válást fontolgatják, mivel a gyerekek és a színész új filmje, a Deadpool 2 forgatása miatt nehezen tudnak egymásra időt szakítani.

Ryan azonban hamar el is oszlatta a híreszteléseket egy vicces beszólással, amivel a feleségét akarta bosszantani, hisz a sztárpár él-hal az ilyesfajta „szívatásokért”.

Bárcsak! Tudnék mit kezdeni egy kis idővel, amit csak magamra fordíthatok!

Nem sokkal később eljött a bosszú ideje Blake részéről, aki Instagramon vágott vissza férjének egy nagyon aranyos képpel, ami alá már nem is annyira édes, inkább vicces szöveget írt.

Ha van egyvalami, amire végtelenül büszke vagyok ezen a képen, az nem más, mint ez a frizura, amit saját kezűleg készítettem el magamnak!

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek