Starity

Topless szerelem: Heidi Klum és Tom Kaulitz

2018. április 10. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még mindig nem nyert hivatalos megerősítést, hogy a modell és a zenész egy párt alkotnak, ám az érintetteket ez nem érdekli – inkább Mexikóban élvezik egymás társaságát.

hirdetés

A paparazzik nem pihennek és a szerelmespárt követték Mexikóba, a repülőtértől egészen a Cabo San Lucas-i luxusszállodáig, ahol a Kaulitz-Klum páros megszállt és amelynek teraszán önfeledten napoztak és csókolóztak.

Fotó: DailyMail
Fotó: DailyMail

Sokak fejében megfordult már a két kérdés: ez flört, szerelem vagy pusztán érdekkapcsolat a két német híresség között? Miért lenne mindez megjátszott? Ki mit nyer vele?

Klum semmit nem nyer a románccal, mivel világhírű, nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként is, hiszen a német közönség a Németország Következő Topmodellje, a tengerentúli közönség az America’s Got Talent tehetségkutatójából ismeri évek óta.

Kaulitz körül már rég lecsengett a Tokio Hotel-hisztéria és a legnagyobb nyugalomban (és névtelenségben) élhet Los Angelesben. Mindezt hazájában 2005 óta nem kapta meg, ám az USA-beli áttörésre még mindig nem került sor, hiába készült a zenekar két legutóbbi albuma angol nyelven.

Származásukon és hírnevükön kívül kevés közös dolog köti össze a párt. Noha az tény, hogy a kétszeresen elvált, négygyermekes Klumnak mindig is bejöttek a rosszfiús rockerek, hiszen egy rövid ideig a Red Hot Chilli Peppers frontemberével, Anthony Kiedis-szel is járt.

A korkülönbség szintén sokakat zavar, különösen az elmúlt hónapok „MeToo” kampányának fényében, bár ezúttal fordított a helyzet, hiszen ebben az esetben a nő az idősebb. Kaulitz és Klum kapcsolata éppen ezért nem kavar akkora port, mint például Johnny Depp esete, aki feleségét és gyermekei anyját, Vanessa Paradis-t hagyta el a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heard kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek