Starity

Novemberben újra vár a villa

2010. október 30. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat év elteltével újraindul az RTL Klub valóságshow-ja, a Való Világ. A nézők újra hónapokon keresztül nyomon követhetik a villalakók életét, és szavazhatnak arra, aki megérdemli a fődíjat.

hirdetés
Novemberben újra vár a villa

Hat év után újraindul az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, amelyben a nézők hónapokon át nyomon követhetik a villalakók életét. November 20-ától kerül képernyőre az ország legnépszerűbb napi reality show-ja, a ValóVilág. Hosszú találgatás után végre kiderül majd a műsorvezetők személye is. A beszavazóshow-kon a nézők 42 jeltölt közül választják ki azt a 14-et, aki majd beköltözhet a ValóVillába, és a nézői szavazatok döntik majd el azt is, hogy ki hagyja el győztesként utoljára a villát, és nyeri meg a főnyereményt: egy lakást, egy autót, egy luxusutazást, és havi 1 millió forintot egy éven át.

Az első adás során hat celeb költözik be néhány napra, hogy tesztelje a villát a civil lakók előtt. Népszerű realitysztárok, többek között Gáspár Győző és Bea, Benkő Dániel, Voksán Virág és Tóth Gabi kalandjait követhetik majd a kukkolni vágyók. Szintén az első adásban kerül sor az első beszavazóshow-ra. A nézők számos újdonságra számíthatnak, a korábbi szériáktól eltérően a közönség most sokkal inkább részese lesz a történet alakításának. Az egyik újítás, hogy a beszavazóshow-k során a nézők egy-egy karaktertípusra szavaznak, egyik nap pl. három „bomba nő” közül kell kiválaszatni a legszimpatikusabbat, a következő nap pedig három „okostojás” verseng majd a bejutásért.

November 20-ától az RTL Klubon ismét a lét a tét! További hírek a www.valovilag.hu oldalon. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek