Starity

Nicki Minaj szerint Cardi B tiszteletlen

2018. április 21. 20:08   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Nicki Minaj nem sokáig volt képes megtűrni azt, hogy egy másik női rapper is nagy sikereket ér el a szakmában...

hirdetés
Nicki Minaj szerint Cardi B tiszteletlen
Fotó: Billboard

Nicki Minaj és Cardi B közelebbről a Motorsport című dal munkálatai alatt ismerkedett meg egymással, amit a Migos trióval készítettek el közösen.

Az esetük egy tipikus két dudás nem fér meg egy csárdában helyzet, ami idővel ki tudja, mivé fogja kinőni magát, ugyanis Cardi az utóbbi időkben nem tett valami jó benyomást kolléganőjére.

A sokak szerint rap királynőjét elég egyszer megsérteni, és annyi a békülésnek. Nicki eddig se rejtette véka alá véleményét, most pedig egy friss interjúbanpéldául kolléganőjét, Cardi B-t szidta. Nicki már jó tíz éve benne van a szakmában, ezért elvár némi tiszteletet és hálát a fiatalabb duettpartnereitől. Na ezt Carditól nem kapta meg.

Nicki a következőket mesélte egy rádióinterjúban:

Tényleg teljes mértékben támogattam őt, egészen addig, amíg egy nemrég kijött interjújában semmi szeretet nem volt abban, ahogy beszélt rólam. El sem tudom képzelni, hogy hány lány szeretne közös dalt velem... Nem akarok kakaskodó lenni, de sokan összetennék a kezüket egy duettért

– nyilatkozta feldúltan a rapper.

Cardi B egyelőre még nem reagált Nicki Minaj szavára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek