Starity

Michael Lohan szívrohamot kapott!

2010. március 20. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő és apja közötti viszony nem volt éppen nagy szeretet, azonban Lindsay úgy tűnik, békülésre készül.

hirdetés
Michael Lohan szívrohamot kapott!

Március 16-án, kedden mellkasi fájdalmakkal szállították kórházba Michael Lohant, aki az orvosok elmondása szerint egy kisebb szívrohamon esett át. "Még mindig teszteket végeznek rajta", mondta késöbb a celebpapa aktuális barátnője, Kate Major, és még hozzátette, hogy a kedves barátjának egész nap az egegben volt a vérnyomása, nehezen vette a levegőt és rosszul érezte magát. A rosszullét egyébként nem új dolog Michael életében - legutóbb épp egy tévéshow előtt lett rosszul.

Azóta a híek szerint már pénteken egy műtétre is sor került, valamint Lohan kisasszony érdeklődést ejtett édesapja iránt. "Kaptam egy üzenetet Lindsaytől: Istenem, remélem rendben vagy!, és a többi gyerekem is kapcsolatba lépett velem." nyilatkozta késöbb Michael, aki amúgy legutóbb még gyerektartás miatt vitatkozott Dinával... azért reméljük, hogy helyre jön, mi pedig tovább olvashatjuk, hogy miket nyilatkozik Lindsay-ről, alaptalanul!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek