Starity

Mel B: „Szeretnék egy babát jövőre”

2010. október 30. 20:08   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő, Mel B azt nyilatkozta, hogy szeretnének egy kisbabát jövőre a férjével, Stephen Belafontével.

hirdetés
Mel B: „Szeretnék egy babát jövőre”

Az egykori Spice Girl, Mel B, azaz Melanie Brown,  aki jelenleg a Mel B: It's A Scary World című valóságshow-ján dolgozik, azt nyilatkozta, hogy férjével szeretnének egy kisfiút két lányuk, a 3 éves Angel és a 11 éves Phoenix mellé.

Már sokan kérdezték tőle, hogy esetleg van-e kilátásban egy újabb kisbaba, de eddig az énekesnő szűkszavúan nyilatkozott, ám most a The Mirrornak mesélt a dolgok állásáról: „Szeretnénk egy kisbabát jövőre a férjemmel, mivel már van két lányunk, ezért nagy öröm volna még egy fiú is melléjük.”

Az énekesnő beszélt vadonatúj valóságshow-járól is, ami elsősorban a családját és a mindennapi életüket mutatja be, amiről a pereputty csak annyit nyilatkozott: „Mit veszíthetünk vele? Az emberek olyan dolgok miatt ítélnek el, amik nem igazak, de most végre láthatják majd, milyenek is vagyunk valójában, és hogy nem tesszük közszemlére a gyerekeket sem.”

A gyönyörű énekesnő még mesélt a halloweennel kapcsolatos terveiről is: „A halloweennak hatalmas kultusza van az USA-ban, ezért is öltöztetem be a gyerekeket jelmezbe, majd végigsétálunk az egész Beverly Hillsen is. Tavaly például boszorkánynak öltöztem, amiben Phoenix azt gondolta, hogy hülyének és zavartnak éreztem magamat, amiért velem látták őket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek