Starity

Új albummal és új filmmel jön Mylène Farmer

2018. április 25. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mylène Farmer utoljára 2015 novemberében jelentkezett zenei anyaggal, amikor megjelent az Interstellaires című albuma, és egészen ezév februárjáig nem mutatott be új dalokat.

hirdetés

Nemrég bejelentették, hogy a Rolling Stone címet viselő album 2018 őszén kerül a boltokba, bakelit és CD formátumban. 2018. február 24-én, közel hároméves hallgatás után, az énekesnő bemutatta a Rolling Stone című dalát és az ahhoz készített videoklipet, jelenleg azonban tizenegyedik stúdióalbumának bevezetésére készül, amelyen DJ François Feder vállalta a produceri munkálatokat.

Az új kislemez öt változatban került kiadásra április 20-án, mindegyik változatot más művész remixelte. Hogy a meleg közösség előtt külön tiszteleghessen (hiszen Mylène Farmer hatalmas homoszexuális rajongótáborral büszkélkedhet és egyfajta ikonnak számít közöttük, különösen Franciaországban): 5000 példány a szivárvány hat színében pompázik.

Az időnként színésznőként is tevékenykedő énekesnő mással is kedveskedett rajongóinak: április 19-én jelent meg a Ghostland című horrorfilm, amelyben főszerepet kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek