Starity

Új albummal és új filmmel jön Mylène Farmer

2018. április 25. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Mylène Farmer utoljára 2015 novemberében jelentkezett zenei anyaggal, amikor megjelent az Interstellaires című albuma, és egészen ezév februárjáig nem mutatott be új dalokat.

hirdetés

Nemrég bejelentették, hogy a Rolling Stone címet viselő album 2018 őszén kerül a boltokba, bakelit és CD formátumban. 2018. február 24-én, közel hároméves hallgatás után, az énekesnő bemutatta a Rolling Stone című dalát és az ahhoz készített videoklipet, jelenleg azonban tizenegyedik stúdióalbumának bevezetésére készül, amelyen DJ François Feder vállalta a produceri munkálatokat.

Az új kislemez öt változatban került kiadásra április 20-án, mindegyik változatot más művész remixelte. Hogy a meleg közösség előtt külön tiszteleghessen (hiszen Mylène Farmer hatalmas homoszexuális rajongótáborral büszkélkedhet és egyfajta ikonnak számít közöttük, különösen Franciaországban): 5000 példány a szivárvány hat színében pompázik.

Az időnként színésznőként is tevékenykedő énekesnő mással is kedveskedett rajongóinak: április 19-én jelent meg a Ghostland című horrorfilm, amelyben főszerepet kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek