Starity

Tom Hiddleston meglepte a rajongóit

2018. április 21. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hiddleston néhány nappal ezelőtt Londonban járt egy Bosszúállók-rajongók rendezvényen, ahol meglepte néhány Lokinak beöltözött rajongóját.

hirdetés

Hasonló találkozókra került sor már Szöulban, Szingapúrban és Tokióban is, ahol a rajongók magukra öltötték kedvenc bosszúállójuk ruháját és egyúttal egy húsz perces bepillantást nyertek a várva várt új filmbe, az Avengers: Infinity War / Bosszúállók: Végtelen háborúba.

A londoni rendezvényen Tom Hiddleston mellett megjelent Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Paul Bettany és Letitia Wright is – a teljes stáb egy töredéke, hiszen mellettük még olyan sztárokat láthatunk majd a filmvásznon, mint Robert Downey Jr., Chris Evans, és Josh Brolin.

Néhány szerencsésre azonban még egy extra meglepetés várt: öt Loki-jelmezes rajongót kiválasztottak és a kamera előtt megmutathatták, mennyire jól utánozzák a bajkeverő istenséget. Azt azonban nem tudták, hogy Loki alakítója egy függöny mögül nézte az előadásukat és hirtelen elő is bukkant, hogy üdvözölje őket.

A Bosszúállók: Végtelen háború április 27-én kerül a mozikba az USA-ban, viszont Magyarországon már egy nappal korábban látható lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek