Starity

Újra hallat magáról a VIXX

2018. április 22. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg a hatfős dél-koreai fiúcsapat harmadik stúdióalbuma, ami az Eau De VIXX címet kapta, s mindemellett új klipjüket is feltöltötték a világhálóra.

hirdetés

Hosszú várakozás után, végül április 17-én került a lemezboltokba és a streamingszolgáltatók újdonságai közé a VIXX legfrissebb anyaga. A rajongótábor ezúttal a csapat Eau De VIXX címmel illetett harmadik stúdióalbumának örülhet, valamint a lemeznyitó és egyben a főcímdal, a 향 (Scentist) - ami a scent és az artist szavak kombinációjából született meg - látványos kisfilmjének is.

A formáció az album showcase-én nyilatkozta, hogy ezúttal is megpróbálták új oldalukat megmutatni a nagyérdeműnek. Elmondható, hogy sikerrel jártak, hiszen nem nyúltak mellé a koncepcióval és a stílussal sem; s a rajongók is pozitívan fogadták visszatérésüket.

A főcímdal instrumentális változatával és a korábbi 도원경(桃源境) (Shangri-La)-val együtt összesen 12 tétel sorakozik fel a korongon, melyek döntő többségét Ravi írta, ám N (9.) és Hyuk (6.) is részt vett egy-egy dal megírásából, sőt utóbbi a produceri feladatokból is.

A nagylemez fizikai formátumban két verzióban szerezhető be: Red és Black.

A digitális és a kétféle fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek