Starity

Marvel: Íme a teljes előzetes Venomhoz

2018. április 25. 12:12   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A februári előzetes után megérkezett a Venom teljes, hivatalos előzetese.

hirdetés

Még februárban, néhány héttel a forgatás befejeztével kaptunk betekintést egy közel kétpercnyi ízelítő erejéig a Tom Hardy főszereplésével készülő Marvel-filmből. A tegnapi napon azonban megérkezett a szuperhős mozihoz készült teljes, hivatalos előzetes, melyben nemcsak a főszereplő különleges képességeiből kapunk ízelítőt, de egy pillanatig azt is láthatjuk, hogy néz ki az Oscar-díjra jelölt színész Venom bőrébe bújva.

A történet szerint a főszereplő, Eddie Brock sötét ügyletekbe keveredik, melynek végállomásaként egy szimbiontát költöztetnek a testébe, mely lassan kezdi átvenni a hatalmat felette. Ám Brock megtanul együtt élni és együtt működni az idegen testtel, melynek képességeit végül a jó szolgálatába állítja.

A Sony gondozásában, valamint Ruben Fleischer rendezésében készült film várhatóan október 4-én kerül először a hazai mozivásznakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek