Starity

Chanel Iman nem tesz sokat az alakjáért

2010. október 30. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chanel Iman elképesztő gyorsasággal hódította meg a kifutókat, de bevallása szerint gyönyörű alakját csak a géneknek köszönheti.

hirdetés
Chanel Iman nem tesz sokat az alakjáért

A Marc Jacobs 2006-os őszi kollekciójának divatbemutatóján debütált Chanel Iman, és azóta sorozatos sikerek érik karrierjében. Azt hinnénk, kemény diéták és keserves edzések nélkül nem érhető el egy olyan alak, mint Chanelé – de ez tévedés. A koplalás gyanúját maga a modell cáfolta meg a Bal Harbour magazinnal készített interjújában.

„Nagyon szerencsés vagyok. Az apukám, bár 201 centiméter magas, elképesztően sovány. A legjobb barátnőm minden nap az edzőteremben sportol, míg én otthon ülök, és sütit sütök” – magyarázta vigyorogva Tali Jaffe újságírónak.

Azt mondta, éppen hogy szeret enni – pedig tényleg nem látszik rajta!

„A kedvenc New York-i éttermem a La Esquina és a Mercer-konyha” – nyilatkozta a Victoria's Secret-angyal.

Jelenleg közös lakásban él a barátjával és a legjobb barátnőjével. Közülük ő az egyetlen, aki tud főzni, de egyikük sem szeret igazán egészségesen táplálkozni. Chanel tehát valóban nagy köszönettel tartozik génjeinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek