Starity

CNCO – Megjelent a latin pop ifjú titánjainak várva várt lemeze!

2018. április 26. 19:07   |   Szerző: SMH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a legforróbb és legifjabb latin fiúbanda, a CNCO várva várt, második stúdióalbuma! A CNCO névre keresztelt kiadvány mostantól elérhető digitális és fizikai formátumban is.

hirdetés
CNCO – Megjelent a latin pop ifjú titánjainak várva várt lemeze!
Fotó: CNCO Music

Mindössze két év kellett hozzá, hogy a CNCO-fiúk kitörölhetetlenül belevéssék magukat a latin pop történelmébe. Reggaetón Lento című megaslágerük immár 1 milliárdos YouTube-megtekintésnek örvend és többszörös platinalemez minősítést kapott egész Latin-Amerikában, az Egyesült Államokban és Spanyolországban is. A dal a Little Mix nevű angol lánybandával készített remix változata világszerte listavezetővé vált, pl. Nagy-Britanniában és Brazíliában is a rádiós listák élére került, hazánkban pedig a második helyig jutott.

A CNCO album néhány korábban megjelent szerzeménye, mint pl. a Hey DJ feat. Yandel és a Mamita máris slágerekké váltak és legfrissebb dalai, a Fiesta en Mi Casa és a Mi Medicina is nagy sikernek örvendenek. Ráadásul a lemez megjelenése mellett egy vadonatúj single, a Sólo Yo is napvilágot látott.

Az Egyesült Államokat és Latin-Amerikát érintő turné szüneteiben és Miami-ban rögzített anyag a srácok tehetségét új irányokba terelte, elmondásuk szerint garantált meglepetést okozva meglévő és jövőbeli közönségüknek egyaránt.

A lemezen közreműködő zeneszerzők és producerek figyelemreméltó listája, a teljesség igénye nélkül: Icon Music, Edgar Barrera, David Cabrera, The Swaggernautz, Yasmil Marrufo, Mario Caceres, Frank Santofimio, Andy Clay, Matt Rad, Dabruk, Pinto Wahin

A banda most először dolgozott együtt az Icon Music Teammel – közösen írták a máris 11 milliós nézettséggel bíró Bonita-t és a No Me Sueltes című dalt is. Emellett a reggaetón legenda Yandel-lel és a Little Mix-szel is együttműködtek.

A CNCO-fiúk hamarosan kéthetes promóciós körútra indulnak Spanyolországon, Németországon, Svédországon és Olaszországon keresztül.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek