Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Tales Of Evening

2018. május 02. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Jövő héten jelenik meg a Dudás Ivett vezette formáció harmadik nagylemeze, amelyről a minap újabb dal került nyilvánosságra.

hirdetés

2015-ben került az üzletek polcaira a Tales of Evening második stúdiólemeze, ami a Szilánkok elnevezést kapta. A Dudás Ivett vezette formáció azonban közel egy évig nem hallatott magáról - egészen 2016 decemberéig, amikoris az ünnepek alkalmával megosztottak egy vadonatúj dalt, a Jégvilág című szám képében.

Idén márciusban azonban megosztották új kislemezes dalukat, a Keresni Téged névre keresztelt nóta keretein belül, ami mint kiderült, az új korong előfutára is egyben. Nemrégiben derült ki, hogy újdonságuk A fény nyomában elnevezést kapta, melynek borítójára és dallistájára is egyaránt fény derült már. Mindezeken túl, azt is elárulták, hogy harmadik kiadványuk jövő héten válik elérhetővé, ugyanis a májusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként lát majd napvilágot. A minap az esti órákban egy újabb kisfilmet osztottak meg rajongóiknak, a választás pedig ezúttal a Káprázat című számra esett.

A dallista:

 1. Intro
 2. Törd szét
 3. Könnycsepp leszek
 4. Emlékezz az életre
 5. Káprázat
 6. Elmúlás csarnoka
 7. A fény nyomában
 8. Az elérhetetlen
 9. Keresni téged
 10. A tenger és én
 11. Elszánt legbelül
 12. Outro
A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek