Starity

Megjelent az In This Moment legújabb klipje

2018. április 29. 09:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rob Halford közreműködésével készült dalhoz készült az In This Moment legújabb videója, mely a hatodik nagylemezen, a Ritualon foglal helyet.

hirdetés

Az In This Moment hatodik nagylemeze tavaly júliusban jelent meg Ritual címmel, melyem összesen 12 szerzeményt helyezett el az együttes – köztük egy feldolgozás és egy közreműködés is található. Ez utóbbihoz készült a szóban forgó új kisfilm.

A Maria Brink vezette formáció napjainkig mindössze két hivatalos klipet forgatott az album dalaiból, bő félévvel a legutóbbi klip, a Roots után pedig végre megérkezett a legújabb videó a Judas Priest énekesével, Rob Halforddal közös Black Weddinghez. Ahogy a zenekartól megszokhatták a rajongók, a videó sötét, borongós, mégis energiával teli és egyúttal passzol a dalszöveghez, ami helyenként bár romantikusnak mondható, inkább nyers és szókimondó.

Nagyszerű hír a magyar rajongók számára, hogy az együttes turnéja Budapestet is érinti, ám a korábbi július 2-ai dátum június 15-ére módosult. Nem tudni mi áll a változtatás hátterében, de minden európai állomás átütemezésre került. Aki váltott már jegyet, természetesen nem kell aggódnia, hiszen a dátumcsere ellenére ugyanúgy érvényes a módosult időpontra a jegye. Annak, akinek azonban nem felel meg az új időpont, június 1-jéig visszatérítik a jegyárakat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek