Starity

Avicii családot akart alapítani

2018. április 28. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cseh modell barátnője írt nyilvános levelet Avicii-nek, aki 2018. április 20-án vált meg életétől.

hirdetés

Avicii a nyilvánosságtól titkolva tartotta kapcsolatát a cseh modellel, Tereza Kačerovával. Az Instagram levelében a nő felfedte egy másik oldalát a lemezlovasnak, részletezve, hogy szerető pótapája volt a gyermekének.

Tim Berglinget Maszkatban találták holtan, április 20-án. A DJ mindössze 28 éves volt. A család leveléből kiderült, hogy Avicii saját kezűleg vetett véget az életének, amelyet korábban sejteni lehetett, hiszen a rendőrség nem indított eljárást.

Instagram

Drága Tim,

Az elmúlt pár napot azzal töltöttem, hogy vártam, hogy valaki felkeltsen, vártam, hogy valaki azt mondja, ez az egész csak egy rossz vicc, borzalmas tévedés. Szerintem csak most kezdem felfogni, hogy sosem láthatlak többé. Az első pár napban zaklattam a barátaidat, hogy biztosan így történt-e, bizonyítékot követeltem, merre vagy, cikkeket Google-ztam, hogy félreértés történt. Minden alkalommal, amikor megláttam, hogy RIP Avicii, vagy életed utolsó napjának jelzését, sokkot kaptam. Amikor megláttam, hogy átírták a Wikipedia életrajzodat van-ról volt-ra, elbőgtem magam. Percekig csak bámultam erre, és próbáltam feldolgozni, miért írják, hogy 2018. április 20-án meghaltál. Nem volt értelme. Túl fiatal vagy, túl csodálatos, és annyira szeretlek; ilyen nem állhat a neved mellett.

A kapcsolatunk privát volt, mert szerettem volna, ha ez csak a MIÉNK, és kihagynak minket az őrületből. Megbeszéltük, hogy akkor hozzuk nyilvánosságra, mikor a gyermekünket várjuk. Ez volt a terv.

Mindig mondtam neked, Luka (a modell fia – a szerk.) nem tudja, milyen nélküled az élet. Most pedig csak remélhetem, hogy emlékezni fog rád. Itt leszek, hogy emlékeztessem rád.

Azt olvastam Thomas Edisontól, aki visszatért a kómából, hogy csodálatos odafent. Ebben találok megnyugvást. Pihenj békében, Tin.

– részlet a levélből.

A teljes bejegyzést angolul ezen a linken keresztül találhatod meg.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek