Starity

Priyanka Chopra: „Nem járok Tom Hiddlestonnal!”

2018. május 05. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már két éve, hogy az indiai színésznő együtt mutatkozott a színpadon a brit színész Tom Hiddlestonnal, egy díjátadó ünnepségen, ám a pletykák, hogy egy párt alkotnak, azóta sem csillapodtak.

hirdetés
Priyanka Chopra: „Nem járok Tom Hiddlestonnal!”
Fotó: The Oscars

Priyankát, aki nemrég a Quantico 3 című sorozatát népszerűsítette Andy Cohen beszélgetős műsorában, meglepte, hogy még mindig szóbeszéd tárgyát képezi az állítólagos románc. A színésznő pontot akart tenni a pletykák végére, ezért elmondta, hogy csupán 15 percet töltött Tom társaságában, ebből tíz percet a színfalak mögött, ahol a színész segített neki megigazítani az estélyi ruhája hosszú uszályát.

Egyes szemtanúk azt állították, hogy a páros ennél messzebbre ment, átölelték egymást és egymás kezét fogták. Állítólag a színésznő megigazította Hiddleston csokornyakkendőjét, majd arcon csókolták egymást.

Priyanka jelenleg a drámasorozat harmadik évadját népszerűsíti, amelynek bemutatójára április 26-án került sor. Ezután kezdi el forgatni a következő bollywoodi filmjét, a Bharat-ot, amelyben Salman Khan partnere lesz.

via The Times of India

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek