Starity

Bosszúállók 4: Loki visszatér? – spoiler!

2018. május 05. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csínytevés istene az első Thor-film óta hatalmas népszerűségnek örvend és a rajongók nagyon csalódottak voltak a Bosszúállók: Végtelen háború megtekintése után, ahol kedvencük már a film első félórájában meghalt.

hirdetés
Bosszúállók 4: Loki visszatér? – spoiler!
Fotó: Marvel

Den of Geek szerint Tom Hiddleston szerződése a Marvellel hat filmre szól – ezek közül már öt elkészült (Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War), szóval úgy tűnik, hogy Loki visszatér a Bosszúállók következő részében, viszont az lesz az utolsó szereplése a Marvel világában.

Az egyenlőre Avengers 4 munkacímet viselő film forgatására még tavaly került sor és novemberben több fénykép is készült, amelyen Hiddleston Loki egyik korábbi jelmezében várt arra, hogy a kamera elé álljon. A rajongók azon tűnődnek, vajon csak egy visszaemlékezés formájában láthatják-e majd kedvencüket vagy csupán egy ügyes trükk volt az egész, hogy összezavarják a Marvel híveit.

Loki tulajdonképpen minden Marvel-filmben meghal, így sokan reménykednek abban, hogy a Végtelen háború során bemutatott halála (még ha nemes cél érdekében is történt, hogy megmentse a testvére, Thor életét) is csak egy ügyes trükk volt a csínytevő isten részéről.

Hiddleston nemrégiben elárulta, hogy Lokival valójában már a Thor: Sötét világ végén örökre végezni akartak a Marvel vezetői, azonban a tesztvetítésen a nézők egyöntetűen nem voltak hajlandóak elhinni, hogy a karakter meghalt.

Vissza fog térni, ez nyilvánvaló

 – mondták sokan. Igy kénytelenek voltak újraforgatni bizonyos jeleneteket.

Hiddleston szerint Loki halála egy bizonyos célt szolgált:

Megmentette a bátyját, segített megmenteni Jane Fostert de ennek során feláldozta magát.

A Jane Foster-részt kivéve ugyanez történt a Végtelen háború során, így sokan reménykednek Loki visszatérésében. A Végtelen háború jelenleg a mozikban látható, a még cím nélküli folytatása pedig 2019. május 3-án fog debütálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek