Starity

Demi Lovatóról áradozott Christina Aguilera

2018. május 06. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera kolléganőjéről, Demi Lovatóról áradozott a Billboardnak.

hirdetés

Visszatért! Hat év várakozás után megjelent Christina Aguilera új dala, az Accelerate, illetve lemezét is bejelentette: a Liberation június 15-én jelenik meg. A meglepetésnek azonban itt nincs vége. Demi Lovato is helyet kapott az albumon, ám Kanye West is részt vett két dalnak a megalkotásában.

Átbeszéltünk pár női nevet, ki jöhetne szóba. Egy olyan énekesnőre volt szükségem, akinek hatalmas hangja van. Demi lepipálta a többieket. Amikor először hallottam a verzióját, majdnem elsírtam magam

mondta Aguilera.

Billboard

Christinának csak egy megbánása van: Cardi B.

Hallottam pár éve egy mixtape-t tőle. Nagyon szerettem volna őt a lemezen, de a producerem nem engedte, azt mondta, „senki nem fogja ismerni Cardit egy év múlva”. Bánom, hogy nem hallgattam magamra

– osztotta meg az énekesnő.

Billboard

Instagram-oldalán Demi Lovato is elmondta a véleményét, ami nem meglepő, hiszen régóta hatalmas fanje Xtinának.

Megtisztelve érzem magam, hogy részese lehetek ennek a fantasztikus projektnek #Liberation, #FallInLine – Xtinával!!! Mindig nagyon-nagy rajongód leszek.... köszönöm még egyszer! Az álmok valóra vállnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek