Starity

A FOX berendelte a Gotham ötödik évadát

2018. május 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX hivatalosan is megújította a Gotham című sorozatot egy utolsó, ötödik évadra. A Variety számolt be arról, hogy az évad középpontjában Bruce Wayne átalakulása áll majd.

hirdetés
A FOX berendelte a Gotham ötödik évadát
Fotó: Twitter/Gotham

Korábban a forgatókönyvíró, Danny Cannon – mikor még nem rendelték be az ötödik évadot –, azt mondta, hogy ha lesz új évad, azt a No Man's Land alapján készítik majd el. Ez egyébként a negyedik évad utolsó részének, az évadzárónak is a címe. Azt is mondta, hogy ez egyfajta reebot is lehet, de nem kell megijedni, csak egy kis helyszín– és környezetfrissítésre gondolt, nem a színészek és a karakterek váltására.

A Gotham 2014-ben indult DC Comics képregényeken alapuló FOX sorozat, melyben a négy évad során a fiatal Batman, Bruce Wayne, vagy a nyomozóból kapitánnyá lett Jim Gordon, vagy a szintén rendőr Harvey Bullock, Pingvin, Rébusz, Joker, Méregcsók, Macskanő, Mr. Fagy és további karakterek életébe nyer bepillantást, akikről a képregényekben is olvashattak már.

A Twitteren a #RenewGotham, a #SaveGotham és a #RenewGothamSeason5 hasthagekkel lehetett kampányolni a folytatásért, tegnap késő este pedig a Gotham Twitter oldalán jelentette be, hogy még egy évad erejéig a rajongók viszont láthatják a szereplőket:

HIVATALOS — A #Gotham vissza fog térni 5. évadra!

Ennek ellenére, mivel csak most újították meg, valószínűleg a rajongók csak jövőre nézhetik meg az új epizódokat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek