Starity

Halloween Gaga-módra

2010. október 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga az MTV díjátadóján egy valódi húsból készült jelmezben jelent meg. Ez a jelmez másoknak is ihletett adott.

hirdetés
Halloween Gaga-módra

A New York-i Old Homestead Steakhouse étterem  abszolút felkészült a halloweenre: potom áron kínálják Lady Gaga hírhedt öltözékét a  megszállott fanatikusoknak.

Mondjuk, a potom ár finoman szólva túlzás, ugyanis  aki olyan ruhát szeretne halloween éjszakáján viselni, mint amelyet a  poplady az MTV díjátadón viselt, annak nem kevessebb mint 100 ezer dollárt kell kipengetnie.

A „csodás” jelemezt árusító étterem tulajdonosa elmondta, hogy szerinte azért is visszautasíthatatlan ez az ajánlat, mert a húsdressz az ünnep után is hasznosítható – már amennyiben időben a fagyasztóba kerül: „Körülbelül fél évre elegendő disznóhúsból készítjük el a pompás darabokat, kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból!”

És ez még nem minden, ugyanis a ruha mellé természetesen különböző kiegészítők is járnak, például retikül is.

Az biztos hogy, ha valaki ilyen ruhában bulizza át az éjszakát, tuti páratlan sikert arat, és nem kell attól tartania, hogy szembejön vele valaki hasonló jelmezben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek