Starity

Monica Raymund elhagyja a Lángoló Chicagót

2018. május 16. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC nemrégiben szolgált fantasztikus hírekkel a Lángoló Chicago rajongói számára, most azonban szomorú ténnyel kellett szembenézniük a fanatikusoknak...

hirdetés

Néhány napja derült ki, miszerint az NBC hivatalosan is berendelte a Lángoló Chicago hetedik évadát. Kedvenc tűzoltóink mellett azonban a csodás nyomozók és az életmentő orvosok is tovább tevékenykednek, ugyanis a Bűnös Chicago a hatodik évaddal tér majd vissza, a Chicago Med pedig egy negyedik szezont kapott.

Az örömbe azonban üröm is csordul, ugyanis néhány órája kiderült, hogy az egyik főszereplő, a Gabriela Dawsont alakító Monica Raymund hat évad után búcsút int a tűzoltós sorozatnak:

Nagy megtiszteltetés volt eljátszani Dawsont a Lángoló Chicagóban, ugyanis ez volt életem egyik legértékesebb élménye. Nagyon hálás vagyok ezért az utazásért, különösen azoknak, akik végigkísérték, de úgy döntöttem, hogy itt az ideje annak, hogy továbblépjek.

– áll a Twitteren közzétett bejegyzésében.

Mint kiderült, Raymund távozása nem volt túlságosan meglepő, hiszen az évadzáróban a mentősként tevékenykedő Gabriela Puerto Ricóban kapott lehetőséget arra, hogy hivatását magasabb szintre emelje, nem beszélve arról, hogy ezáltal menekülést nyert az őt ért sérelmek elől, melyek mindegyike Chicagóhoz köthető. Monica egyébként az évek során a már fent is említett spinoffokban is megjelent egy-egy alkalommal.

A színésznő e levél keretein belül jelentette be távozását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek