Starity

Videoklipet forgat Xtina és Demi Lovato

2018. május 19. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a Fall In Line videoklipje, ám a dalt már most hallgathatjuk!

hirdetés

Május 16-án megjelent Xtina és Demi közös dala, a Fall In Line, amely Aguilera visszatérő lemezén, a Liberationön kap helyett. A fogadtatása a szerzeménynek fantasztikus volt: már az első nap elfoglalta az iTuneson az első helyett.

Miután Christina elmondta meglehetősen pozitív véleményét Demiről, a fiatal énekesnő is egy aranyos kommentet hagyott Instagramon:

Olyan sokat jelentesz nekem. El sem tudom mondani, mennyiben inspiráltál, hogy az az énekesnő legyek, aki ma vagyok. Te vagy a példaképem, és én is hiszek abban, hogy az utunknak össze kellett találkoznia. Az egyik legkedvesebb ember vagy, akit megismertem és akivel együtt dolgoztam; IGAZI vagy. Imádom ezt benned. Köszönöm. Köszönöm, hogy részese lehettem a projektnek. Még mindig a példaképem vagy és lenyűgözöl engem. Köszönöm, még egyszer, hogy részese lehettem ennek a projektnek

Xtina nem sokkal később pedig megosztott egy fotót, ami a Fall In Line videoklipjének forgatásán készült: ebből az is kiderült, hogy (természetesen) Demi is részt vett benne.

 

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

Ha ez nem lenne elég, a Carpool Karaokénak megjelent egy különleges kiadása, amelyből a kivágott Fall In Line-t hallhatjuk Aguilerától:

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek