Starity

Íme a BTS újdonsága!

2018. május 21. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 18-án került a lemezboltok polcaira és a streamingszolgáltatók újdonsága közé a BTS harmadik koreai stúdióalbuma.

hirdetés

Április elején az Euphoria: Theme of LOVE YOURSELF 起 Wonder klip megjelenésével hintette el a dél-koreai csapat, hogy visszatérésük csupán egy karnyújtásnyira van. Nem sokkal később a Big Hit Entertainment hivatalosan is bejelentette, májusban érkezik újdonságuk. Ehhez híven a comeback trailer, a Love Yourself 轉 Singularity is megérkezett.

Május 18-án elérkezett a várva várt pillanat: a formáció aznap dobta piacara harmadik koreai stúdióalbumát, mely a Love Yourself 轉 Tear címet kapta – s ezzel megérkezett a Love Yourself széria második része. A korong megjelenésével egyidejűleg a főcímdal, a FAKE LOVE látványos rövidfilmjét is feltöltötték a világhálóra.

A videoklip megjelenés óta egymás után dönt rekordokat a csapat (sőt, már az előrendelés ideje alatt is), továbbá a FAKE LOVE először az All-Kill, majd a Perfect All-Kill rangot érte el a dél-koreai zeneletöltő oldalokon.

Az intróval és az outróval együtt összesen tizenegy új tétel sorakozik fel újdonságukon, melyek megírásában ezúttal is közreműködött Suga, J-Hope és RM, sőt, utóbbi és Jungkook a produceri feladatokból is kivette részét. A dalok elkészítésénél több nemzetközi művésszel doloztak együtt a fiúk, valamint a 전하지 못한 진심 (The Truth Untold) képében a második BTS és Steve Aoki kollaborációt köszönthetik a rajongók.

Hallgasd meg alább a korongot!

A lemez fizikai formátumban négy verzióban szerezhető be: Y, O, U, R.

A négyféle fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek