Starity

Mac Miller a múlté! Új férfi van Ariana Grande életében

2018. május 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Az Into You énekesnője nem sokáig lógatta az orrát volt barátja után – ismét bepasizott!

hirdetés

Fotó: Reebok

Ariana Grande a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy Mac Millerhez fűződő kétéves kapcsolata a végére ért, ugyanakkor a slágergyáros azt sem titkolta, hogy továbbra is a szívén viseli exe sorsát, aki a mai napig nagyon fontos a számára.

Malcolm McCormick az egyik legjobb barátom a világon és emellett egyike a kedvenc embereimnek a Földön. Végtelenül tisztelem és csodálom őt, és hálás vagyok amiért bármilyen formában is, de részese az életemnek, függetlenül attól, milyen mértékben változott meg a kapcsolatunk vagy hogy a világegyetem mit tartogat számunkra

– írta egy bejegyzésben az énekesnő.

hirdetés

 

A post shared by @ari_and_mac on

Ugyan a viszony végére pont kerül, Ari mégsem magányos, hiszen jelenleg Pete Davidson csapja neki a szelet, akit a rajongók a Saturday Night Live című műsor komikusaként ismerhetnek. Ariana és Pete első találkozására egyébként 2016 körül kerülhetett sor, ám azzal kapcsolatban csak találgathatunk, mikor vett romantikus irányt a korábban baráti kapcsolat.

Még csak most kezdtek járni, lazán kezelik a dolgot

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak, aki arról is beszámolt, hogy bár Ariana a Coachellán még Mac-kel bulizott, ám kettejük románca már akkor a végét járta.

Ariana a szükségesnél tovább volt együtt Mac-kel, noha a kapcsolat egyáltalán nem volt jó számára. Jelenleg jól érzi magát és boldog.

 

A post shared by RadioStad 107.8 (@radiostad107.8) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek