Starity

Júliusban érkezik Tarja új DVD-je

2018. május 29. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után kiderült, hogy mikor kerül pontosan a boltok polcaira a finn énekesnő újdonsága.

hirdetés

Köztudott, hogy a Nightwish alapítójaként is ismert énekesnő idén fogja piacra dobni Act II névre keresztelt DVD-jét, amit nem sokkal később vadonatúj korongja követ majd. Érdekesség, hogy a vokalista korábban ismét pályázatot hirdetett meg rajongói körében, ami annyit takart, hogy aki részt vett a koncerteken és jó minőségű képeket készített, annak fotója indulhat a pályázaton és ezáltal esélyt kap arra, hogy az általa készült felvétel szerepeljen a kiadványon.

A múlt hónapban Tarja ismét a fanatikusok segítségét kérte, akiknek ezúttal az volt a feladatuk, hogy négy, Tim Troncko által készített fotó közül kiválasztják, hogy mely fotó legyen a különböző formátumban megjelenő korong borítója. A szavazás lezárását követően, a végeredmény hamar bemutatásra került.

A finn szoprán munkásságát hatalmas izgalom övezi, a napokban pedig kiderült, hogy a fanatikusok július 27-én vehetik kezükbe Turunen újdonságát, ami mindösszesen két koncertet ölel fel, melyek egyike a  londoni Metropolisban került rögzítésre, a másik pedig a milánói Teatro della Lunában. Mindezeken felül, a DVD számos különlegességet fog tartalmazni, amelyek még különlegesebbé teszik majd az earMUSIC lemezkiadó gondozásában megjelenő kiadványt.

Fotó: Tim Troncko

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek