Starity

Album- és klippremier: SHINee – Good Evening

2018. május 30. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018 áprilisában az SM Entertainment bejelentette, hogy a csapat visszatér egy albumsorozattal 10. évfordulójuk alkalmából.

hirdetés
Album- és klippremier: SHINee – Good Evening
Fotó: SM Entertainment

A SHINee-nak utoljára koreai visszatérése 2016 októberében volt, idén 10. évfordulójuk alkalmából a rajongóknak egy háromrészes albummal kedveskednek, melyek 2 hetente jelennek meg. A The Story of Light első része május 28-án debütált koreai idő szerint 6 órakor – ugyanekkor került fel a Good Eveninghez készült kisfilm is az SM Entertainment YouTube-csatornájára.

A vezetődal eketronikus pop elemet tartalmaz, melynek dallama igen fülbemászóra sikeredett. A dalt a The Fliptones csapat írta, a raprészeket pedig Key és Minho írta. Az első rész 6 dalt sorakoztat fel, a You & I Key szerzeménye.

Az album pillanatok alatt első lett 30 ország itunes Top Albums Chartján (beleértve Magyarországot is). A The Story of Light második része június 11, míg a harmadik 25-én jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek