Starity

Klippremier: Antonia – Hotel Lounge

2018. május 30. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves román popikon, a gyönyörűszép Antonia igazán igényes klippel tért vissza. Ahogy mondani szokták: csodálni és hallgatni is szabad ezt a produkciót!

hirdetés

Antonia vagy eredeti nevén Antonia Iacobescu egy igazi nyári frissítő, fülbemászó és szexi dallal jelentkezett. Egyszerűen vadítóak benne a lányok, ez igazán tetsző látvány minden fiúnak és férfinak is. Azonban a zene is magával ragadó, a tőle megszokott és elvárt szintet hozza. Pár nap alatt már több mint 1 millión kattintottak rá a YouTube-on.

A klip producerei Marco&Seba és David Ciente voltak, míg a dalszöveg írásban mellettük még a román énekesnő is részt vett. A rendezői székbe a fiatal és a nagyratörő Bogdan Paun ült és egy igazán remek kisfilmet hozott össze. A klip jeleneteit Bukarestben forgatták, egy igazán exluzív és luxusingatlanban. Ez a One Herastrau Park nevet viseli, ami a román főváros északi részén található meg.

És most csodáljuk meg a klipet és a számot is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek