Starity

Instagramon debütált Angelina Jolie

2018. május 30. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érkezik a nagy sikerű Demóna második része Angelina Jolieval és Elle Fanninggel.

hirdetés

A Disney rajongói már valószínűleg tudják, hogy hamarosan érkezik a népszerű Demóna második része Angelina Jolie főszereplésével.

A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is. (Port)

Az, hogy a második rész milyen meglepetéseket tartogat, még kérdés, ám a tervek szerint 2019-ben már láthatjuk a mozikban. Aurora szerepét Elle Fanning fogja alakítani, aki így az első volt abban, hogy Angelina Jolie-ról egy backstage fotót posztoljon.

Hozd anyukádat a munkába nap! #Demóna2

 

Elle Fanning (@ellefanning) által megosztott bejegyzés,

 

Elle Fanning (@ellefanning) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek