Starity

Klippremier: Good Charlotte – Actual Pain

2018. május 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatért a Good Charlotte! És nem is akárhogy! A régi zenei stílusukból merítettek erőt és hamarosan koncertturnéra is indulnak. Európába is ellátogatnak 2019-ben, de arról nincs tudomásunk, hogy Magyarország koncerthelyszín lenne...

hirdetés

A népszerű pop-punk ötös, a Good Charlotte végre új videoklippel jelentkezett. Ez a dal a szeptemberben kijövő új album, a Generation Rx első hírnöke. A kisfilmben a banda az anya-fiú viszonyra emlékezik meg, kicsit szomorú és mélabús kivitelben. Azonban, ami a jó hír, ez a régi Good Charlotte hangzás, amit annyira vártak már évek óta a rajongók. Ez a videó forgatás igencsak fontos volt a fiúk számára, ugyanis a rapper barátjukat (Lil Peep) elvesztették, aki nagy rajongójuk volt. Sajnálatos mód kisiklott az élete és túladagolta magának a Xanaxot. Az ő emlékezetére állít emléket ez a szám. 

Egyébként ez egy nagyon slágergyanús alkotás és roppant fülbemászó az egész dal. Akkor nincs más hátra, halljuk és nézzük, hogy milyen lett a nóta és a klip!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek