Starity

Hamarabb tér vissza a 5SOS, mint gondoltuk volna!

2018. június 01. 15:03   |   Szerző: Rena5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál pop-rock banda új hangzásvilágú albumának megjelenési időpontja előrébb került, tekintve a nagy üdvrivalgást, ami övezi.

hirdetés

Igaz, hogy nem mindenki tetszését nyerte el a srácok két idén megjelent dala, a Want You Back és a Youngblood, promociós koncertjeik többsége mégis telt házas, és nap, mint nap interjúkat adnak. Így bátran mondhatjuk, hatalmas rajongás veszi körül harmadik stúdióalbumukat is, már látatlanban.

Ma – helyi idő szerint – délután elejtettek egy furcsa mondatot, miszerint lehetséges, hogy az eredetileg június 22-én megjelenő album előbb kerül a polcokra. Egy időben a Twitter-poszttal, Instagram-történetükbe is kikerült.

Mi lenne. ha...a YoungBlood album...előbb érkezne?

A rajongók boldogan hitetlenkedtek, viszont pár órával később hivatalosan is bejelentették, hogy a harmadik studióalbum két hét múlva, azaz június 15-én jelenik majd meg.

Emellett bejelentették, hogy lokálisan, csütörtök éjfélkor publikálják az album címadó száma, a YoungBlood akusztikus verzióját is.

 

A post shared by 5 Seconds of Summer (@5sos) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek