Starity

Kate Hudson még mindig hisz a szerelemben

2010. október 31. 16:04   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberi ELLE magazin címlapján Kate Hudson mosolyog vissza ránk, aki olyan hétköznapi, ám kissé sem jelentéktelen dolgokról beszél, mint a gyereknevelés és hogy hogyan jön ki férjével, kisfia kedvéért.

hirdetés
Kate Hudson még mindig hisz a szerelemben

Kate Hudson azt mondja, hogy esze ágában sincs hozzámenni mostani barátjához, a Muse együttes frontemberéhez, még mindig hisz a szerelemben és hagyja, hogy történjenek az eseméynek. „Szerencsére a válás óta már rendbe jöttem. Majd meglátom mi lesz. Sok ember megijed a szerelemtől és ez által nem tapasztalja meg azt. Nem adják át magukat a szerelemnek. Én még mindig hiszek a szerelemben. Úgy gondolom, hogy ha elég nyitott vagy rá, akkor biztos megtalálod. Az pedig csodálatos.”

Kate szerint, ha elvált szülő vagy, kénytelen vagy tartani a volt pároddal a kapcsolatot, ha tisztességesen fel akarod nevelni a gyerekedet. „Chris, a volt férjem még mindig nagyon közel áll hozzám. De már túl van rajtam. Újra megnősült, új családja és kisbabája van. Amikor mindkettőtöknek új emberek jönnek az életébe, nehéz tartani a kapcsolatot. De mi mindig meg tudjuk oldani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek