Starity

Klippremier: Evanescence – Hi-Lo

2018. június 09. 12:12   |   Szerző: Fannycska999

Videoklip készült az Evanescence egyik új dalához, melyen Lindsey Stirling is közreműködött.

hirdetés

Több évnyi kihagyás után tavaly novemberben érkezett meg az Evanescence új albuma Synthesis címmel. A korongon többnyire már korábban ismert dalok feldolgozásai hallhatók, de néhány új szerzeményt is megismerhettünk. Az Imperfection kisfilmje tavaly októberben került nyilvánosságra, most pedig a Hi-Lo című újdonsághoz is készült egy videó.

A dal egyébként nem teljesen friss szerzemény, ugyanis egy kezdetlegesebb változata már 2007-ben elkészült. Eredetileg az együttes harmadik nagylemezén kapott volna helyet, de Amy Lee, az együttes frontasszonya elmondása szerint úgy érezte, a dal ekkor még nem volt elég kiforrott, nem illett volna a képbe. Mikor elkezdődtek a Synthesis munkálatai, az együttes ismét foglalkozni kezdtett a Hi-Lóval, ezúttal már Lindsey Stirling közreműködését kérve.

Volt a dalnak egy része amiből mintha hiányzott volna valami, ezért úgy gondoltunk, hívhatnánk egy vendégelőadót, én pedig rögtön Lindsey-re gondoltam. Ő tipikusan az az ember, akinek van fantáziája, és a saját útját járja. Ez nagyon tiszteletreméltó. Különös, hogy korábban még nem találkoztunk, mert úgy érzem, az alkotás terén sok közös van bennünk.

– nyilatkozta Amy.

Az öt perces videóban többnyire koncertfelvételeket láthatunk, a hegedűszóló alatt pedig Lindsey is feltűnik.

Ami a dalszöveget illeti, a High-Lo a továbblépésről szól, de nem mérges, indulatos hangnemben. Amolyan >>Jó, történt ami történt, de túl vagyok rajta és nem haragszom rád<< hozzáállással

– magyarázta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek