Starity

Dalpremier: Sabrina Carpenter – Almost Love

2018. június 09. 12:12   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált a 19 éves énekesnő Almost Love címre keresztelt kislemeze, illetve hamarosan érkezik a harmadik album.

hirdetés

Sabrina Carpenter május 13-án jelentette be új kislemezének érkezését, aminek az Almost Love címet adta. A dalt a Wango Tango zenei fesztiválon adta elő június 2-án, a dalszöveges videó pedig június 6-án debütált a YouTube-on.

A dal egy majdnem szerelemről szól, ami lehetett volna szerelem is, ahogy a dalszövegben hallhatjuk. A lyric videóban Carpenter egy karaoke bárban adja elő a számot egy piros ruhában. A klipet tekintsd meg alább:

A kislemez a harmadik albumon lesz hallható. Az album a Singular címet kapta, aminek az előzetese a YouTube-on debütált június 2-án. Ebből az is kiderül, hogy az új album télre várható. A feltörekvő ex-Disney sztár egy interjúban többet is elárult a Singularról, többek között, hogy miért ezt a címet kapta. A teljes interjút ITT tekintheted meg.

Az elmúlt két évben írtam meg, olyan mintha egy új részem lenne.

Azt akartam, hogy ez a sajátom legyen, és én ez vagyok. Azt akarom ezzel mondani, hogy...amikor éneklem ezeket a dalokat, úgy érezzék, hogy ezek Sabrina-dalok. Mintha senki más nem tudná énekelni ezeket a dalokat.

Remélem a rajongóimat rettentehetlenné teszi és szórakoztatja majd őket, csak felejtsék el egy pillanatra, hogy mi történik az életükben

– árulta el a csinos énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek