Starity

Sinead Burgess egy szál gitárral hódítja meg a briteket

2018. június 09. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sinead Burgess jelenleg a The Shires együttes koncertjein énekel Nagy-Britanniában. Az énekesnő a turnénak hála a szigetországban is megismerteti a nevét.

hirdetés

Sinead Burgess Ausztráliában született, ott is kezdte énekesnői karrierjét. A több hangszeren is remekül játszó sztár aztán úgy döntött, hogy Nashville-ben, vagyis Amerikában próbál szerencsét, ott vonult stúdióba, hogy felvegye új albumát. Remek lehetőséget is kapott, a The Shires ugyanis felkérte, hogy legyen az előzenekara Accidentally On Purpose nevezetű turnéján. Ennek köszönhetően pedig jelenleg Nagy-Britanniában koncertezik, ahol imádja a közönség.

Az énekesnő nem győzi fogadni a gratulációkat a közösségi oldalakon és nem győz hálálkodni a The Shires tagjainak ezért a remek élményért. Külön öröm lehet az újdonsült rajongóknak, hogy találkozhatnak is vele és meg is vásárolhatják a fellépések után a Damaged Goods címet viselő demó CD-jét is.

Új dalaiból válogat a fellépéseken Sinead, így többek között felcsendül a májusban hivatalos kislemez formájában kiadott Damaged Goods is, amelyet imád a közönség. Szerencsére videók is készülnek a koncerteken, így a legnagyobb videómegosztó portálon több dalát megismerhetik az internetes rajongók is.

Az énekesnő egyébként 2009-ben adta ki bemutatkozó, You Get Me című EP-jét Ausztráliában, amelyet több kislemez után csak 2016-ban követett a Wolf. Új hivatalos albumára még várni kell, ám azt nem tudni, hogy meddig, hiszen a turnézás jól lefoglalja az énekesnőt. Szintén a sztár mellett szól közvetlensége is, amely nemcsak a rajongókkal való fotózkodásból derül ki, hanem abból is, hogy bizony többször üzent már Magyarországnak is. Úgyhogy bízunk benne, hogy valamikor hazánkban is ad majd koncertet a tehetséges sztár.

Néhány szerencsés rajongó, akik közös fotót készíthettek vele:

Instagram
Instagram
Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek