Starity

Hivatalos: jön a Trónok harca első testvérsorozata

2018. június 11. 22:10   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a sorozat fináléjára még várnunk kell, máris megérkeztek az első információk a Trónok harca első testvérsorozatáról.

hirdetés

A Trónok harca befejező évadára még 2019-ig várnunk kell, és ahogy arról már tavaly is cikkeztünk, a sorozat vége után még legalább egy évet várnunk kell az első testvérsorozatra. Azonban a napokban újabb hírek érkeztek a várható spin-offról: az HBO már berendelte az első epizódot. 

A legkorábban 2020-ban érkező széria címét ugyan még nem tudjuk, de a témából is kaptunk némi ízelítőt. A történet több ezer évvel a már megismert események előtt játszódik, a Hősök aranykorának legsötétebb óráiban, a Hosszú tél alatt. Bepillantást kapunk majd Westeros történelmének sötét titkaiba, a Mások eredetébe, a Kelet rejtelmeibe és a Stark legendákba.

A Tűz és jég dalának szereplőit nem látjuk majd viszont a testvérsorozatban, de megismerhetünk olyan legendás alakokat, mint Építő Brandon, a Stark-ház alapítója és a Fal építője, valamint Okos Lann, a Lannister-ház alapítója.

Az előzménytörténet megírásában George R. R. Martin is részt vesz majd, társírója pedig Jane Goldman lesz, aki eddig olyan filmek munkálataiban vett részt, mint az X-Men – Az elsők, a Kingsman: A titkos szolgálat, és a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek