Starity

TOP 7 kihagyhatatlan online ajánlat

2018. június 20. 22:10   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberek többsége valószínűleg rutinos online vásárló - de legalábbis szerzett már némi tapasztalatot a webes rendeléssel kapcsolatban. Manapság ugyanis egyre többen dönetenek a zsúfol plázákkal szemben az otthonmaradás mellett, s így a lakás melegéből hátradőlve kényelmesen, akár több ezer termék között is szörfözhetnek, válogathatnak. Cikkünkből kiderül, mely boltok segítségével spórolhatsz még több időt és persze pénzt: alább olvashatod top 7-es ajánlatunkat és azt is elmondjuk, miért ezek mellett tettük le a voksunkat.

hirdetés
TOP 7 kihagyhatatlan online ajánlat

7. Otto

Az Otto évek óta hihetetlen népszerű webshop, mely nemcsak kedvező áraival, de széles kínálatával is megnyerte a vásárlóközönséget. Kiegészítők mellett cipőket, takarókat de konyhai felszerelést is rendelhetünk. A kiváló minőségű ruháit és lábbelijeit akár 60%-os kedvezménnyel is megcsípheted. Hogy kedvezményre jogosító kódot kapj, nem kell mást tenned mint feliratkozni hírlevelükre. Az Otto legjobb ajánlatait ide kattintva érheted el

6. Answear

Az Answear.hu-n cipők, ruhák és kiegészítők színes és elérhető áru kínálatából válaszolgathatsz. A kiváló minőségű ruhaneműk és lábbelik akár 70%-os kedvezménnyel is elérhetők. Sőt! A hírlevélre való feliratkozás után egyszeri, az első rendelésnél beváltható 4 ezer forintos kupont is kapsz e-mailben. Kattints ide és nézd meg az Answear megnyerő ajánlatait

5. Notebook

Ha nem mindennapi mobiltelefonra vagy laptopra vágysz, itt a helyed! Nézz körül a Notebook oldalán, garantáltan nem bánod meg. Nemcsak a termékek ár-érték aránya fog lenyűgözni, de minden nap valami újdonsággal lepik meg vásárlóikat az oldal üzemeltetői. Az akciózási időszakban egyes termékekre akár 70%-os kedvezménnyel is lecsaphatsz. És ez nem minden! Nagy eséllyel további meglepetést csempésznek majd a csomagodba. A Notebook ajánlatait ide kattintva érheted el

4. VidaXL

A VidaXL nem véletlenül lopta be magát oly sok magyar vásárló szívébe, akik rendre vissza is térnek kedvenc webáruházuk oldalára. Hogy miért? A VidaXL-en ugyanis megtalálsz mindent, amire a kertedben és így a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges. A kitűnő akciók mellett pedig akár ingyenes szállítást is megcsíphetsz. Ide kattintva megnézheted, melyek a most aktuális legjobb ajánlatok.  

3. Astratex

Vegyük szemügyre a TOP 3 online áruházat! A dobogó harmadik fokára az Astrex állhat fel ezúttal. Nem csoda, hogy vásárlói a kezdetektől fogva hűségesek és kedvenceik közé sorolják. Ha azt gondolod, csak cipő- és elektronikai eszközöket kínáló boltok rukkolhatnak elő remek akciókkal, akkor meg fogunk lepni! Az Astratex ugyanis női- és férfi fehérneműket, valamint fürdőruhákat kínál hihetetlen áron. A promóciós kódoknak köszönhetően akár 60%-kal olcsobban vásárolhatod meg ellenállhatatlan fehérnemű/bikini együttesedet. A legfrissebb ajánlatokért kattints ide!

2. Footshop

Szeretnéd, ha cipőddel/szandáloddal kitűnhetnél a tömegből? Ha válaszod igen, remek hírünk van! Látogass el a Footshop oldalára, ahol jó minőségű és igazán egyedi lábbelik között válogathatsz: a márkás és divatos cipők elképesztő áron várnak rád. A webshop a világhírű márkáknak köszönhetően – Nike, Adidas, Converse, New Balance – főként a tinik között népszerű, de szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. Ha feliratkozol a hírlevélre, nemcsak a legújabb akciókról kapsz értesítést, de különleges kódokkal is meglepnek – így akár 50%-os is spórolhatsz. Ne maradj le az aktuális és igazán megnyerő Footshop akcióiról!

1. Fashion Days

És íme, a Picodi listájának győztese: a Fashion Days, mely méltán a legnépszerűbb divatcikkeket árusító online áruház Magyarországon. Többezer elégedett ügyfél tette le a garast a Fashion Days mellett. Az ok: versenyképes árakkal, kitűnő minőséggel és széles választékkal várják a látogatókat. Új farmert szeretnél venni? Esetleg lábbelire, táskára, szoknyára, nyári ruhára vagy pólóra volna szükséged? Egyszerűen csak kattints a Fashion Days oldalára és engedj a csábításnak. A főoldal tetején kiemelt akciókat találhatsz és a különleges ajánlatoknak köszönhetően akár 80%-kal olcsóbban kaparinthatod meg a kiszemelt terméket. A legújabb és legjobb Fashion Days ajánlataiért kattints ide!

Használtad már a felsorolt kedvezmények bármelyikét? Körülbelül mennyit spórolsz online vásárlással?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek