Starity

Újra hallat magáról a BLACKPINK

2018. június 19. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után, júniusban végre visszatért a BLACKPINK! Négy dalt felsorakoztató minialbummal és klippel jelentkezett a dél-koreai kvartett.

hirdetés

A júniusi hónapban véget ért a közel egyéves várakozás a BLACKPINK rajongói számára, ugyanis a formáció új anyaggal szolgált, ami június 15-én került a streamingszolgáltatók újdonsága közé, öt nappal később, 20-án pedig a lemezboltok polcaira.

A kvartett újdonsága a Square Up címet viseli, aminek képében első koreai minialbumukat mutatták be. A lemezről a 뚜두뚜두 (Ddu-Du Ddu-Du) szerzeményhez forogtak a kamerák, s meglehetősen látványos videoklip született, melyben gyönyörű, erős és magabiztos hölgyeket láthatunk.

A nagyérdemű pozitívan fogadta a lányok visszatérését, sőt a főcímdal először az All-Kill, majd a Perfect All-Kill rangot érte a dél-koreai zeneletöltő oldalakon; valamint új klipjükkel egymás után állítják fel a rekordokat.

Az EP-re négy vadonatúj tétel került, hallgasd meg alább! Neked melyik a kedvenced?

A korong fizikai formátumban két verzióban szerezhető be: Pink és Black.

A borítóképek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek