Starity

Mádai Vivien: „Jöhet a következő kisbaba!”

2018. június 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mádai Viviennek nagyon szép családja van: így szinte azt gondolná az ember, hogy ő mindent megkapott az élettől. Majdnem így is van, de Vivi bevallja ország-világ előtt, hogy igen, ő is átesett a szülés utáni depresszión!

hirdetés
Mádai Vivien: „Jöhet a következő kisbaba!”
Fotó: Startlap

Mádai Vivien első szülése után depressziós lett. Így másodszorra elzárkózott a teherbe esés gondolatától. Ennek ellenére most készen áll a csodára ismételten.

Magyarországon évente hozzávetőlegesen 90000 szülés történik. A szülést követően a nők 50-85%-a egy rövidebb ideig tartó, enyhén lehangolt állapotba kerül, különösen érzékennyé, hangulata instabillá válik. Ez a természetesnek mondható testi-lelki állapot többnyire a szülést követő héten jelentkezik és pár óráig, vagy néhány napig tart. Bizonyos esetekben azonban az állapot fennmarad, sőt fokozódik is, ilyen esetekben beszélhetünk szülés utáni depresszióról. (kismama)

Vivien erős lány és nemrég Dallos Boginál járt, a 7kor nálam! című műsorban, ahol bevallotta, hogy nagyon szeretnének egy kistesót a már meglévő gyerekük mellé. 

Egy ideig teljesen elutasítottam ezt a kérdést, de már azt mondom, hogy persze, hogy szeretnék a fiamnak kistestvért. Most már talán készen állok arra, hogy még egyszer nekiugorjak ennek a nemes feladatnak

– nyilatkozta Vivien immár boldogan a műsorban. 

Íme az interjú!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek