Starity

Esküvő Harry Potter módra!

2018. június 22. 15:03   |   Szerző: chimchimbtsforever

Egy varázslatos esküvő született, amit Harry Potter világa inspirált. A fiatal pár ügyelt, hogy minden hű legyen a varázsvilághoz, és a Roxfort hagyományaihoz.

hirdetés

A Harry Potter filmek és könyvek sikere a mai napig virágzik, egyre több és több rajongót toborozva maga köré. Láthattunk már ötletesen megvalósított Potter-es szobákat, halloweeni tököket, manikűröket és elvétve néhány esküvőt i.

Cindy is emellett tette le a voksát: esküvői összeállításától pedig még a szavunk is elakad! Vissza viszi a rajongókat Harry, Ron és Hermione második otthonába, a Roxfortba és a csodálatos varázsvilágukba.

A szerelmes pár az egyetem óta van együtt, majd Matt nagy lépésre szánta el magát és egy sátorozás alkalmával megkérte barátnője kezét.

A lány, aki nagy Potter fan már régebb óta fontolgatta, hogy Roxfort-témájú lagzit csapnak. Vőlegénye annak ellenére, hogy egy könyvet sem olvasott el a történetből, boldogan támogatta az ötletet, mert egyedinek találta.

hirdetés

Cindy, Matt és a vendégek:

Hogy minden a helyén legyen a csodás napon, Cindy sajátgyártású dekorációs elemekbe kezdett. Ő tervezte a meghívókat, ültetőkártyákat, vendégkönyveket, és egyéb apró kis díszelemeket.

A meghívó a Tekergők téképe alapján készült:

Az esküt a filmben megszokott pergamenre írták:

A vacsora felért a nagytermi lakomákkal:

Cindy még a legkisebb részletre is figyelt:

És itt a megtervezett könyv is:

Az igazi Potter fanok:

Virághintő lányok helyett a kutyusé volt a főszerep:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek