Starity

Országos turnéra indul a Barbibébi szerzője

2010. október 31. 17:05   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongói szervezésében indul dedikálókörútra Lakatos Levente. A Barbibébi szerzője az őszi szünetben járja be az országot, hogy találkozhasson olvasóival.

hirdetés
Országos turnéra indul a Barbibébi szerzője

Lakatos Levente őszi turnéra indul. Majd a turnét egy decemberi, budapesti közönségtalálkozó zárja, ahol Barbara nap alkalmából extrákkal várják a Barbibébi fanokat.

A fiatalok kedvenc könyvszerzője november 2-ától országos dedikálóturnéra indul. Lakatos Leventének, a Barbibébi alkotójának rajongói szervezték a nagyvárosi állomásokat. A szerzőnek jelenleg 9000 kedvelője van a Facebookon, ami a tinisztárokkal szemben is kiemelkedőnek számít.

Az őszi szünet ideje alatt először Debrecenben, majd Szolnokon, aztán Sopronban, végül Szentesen dedikál. A turnét egy budapesti találkozó zárja, ahol Barbara nap alkalmából partit csapnak a Barbibébi-fanok. A pontos helyszíneket Levente a már említett Facebook-, illetve a Twitter-oldalán közli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek