Starity

Hivatalos: Cristal nélkül folytatódik a Dynasty

2018. június 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dynasty az 1980-as évek egy klasszikusának az azonos néven futó sorozatának a reboot-ja.

hirdetés
Hivatalos: Cristal nélkül folytatódik a Dynasty
Fotó: THE CW

A cikk spoilert tartalmaz!

Tavasszal még nagy örömhír volt a sorozat rajongóinak, hogy lesz második évad, bár az évadzáró nem volt túl kegyes senkihez. Nem elég, hogy Alexis (Blake ex-felesége) visszajött rontani a levegőt és kegyetlenül hazudik, kihasznál mindenkit. Érkezésének senki, még a saját lánya se örült. Azonban Fallonnak is sikerült újabb galibát okoznia. Elérte, hogy a jogosan elmegyógyintézetbe került Claudia kiszabadulhasson onnan, ennek pedig az lett a következménye, hogy az őrült nőszemély meglőtte Cristalt, aki egyébkén vállását tervezte férjével.

Ha mindez nem lenne elég, Andres, a komornyik lánya is megjelent, aki nem tűnik túl barátságosnak. A rajongók persze várják a folytatást, hiszen az égő ház képével lett vége az első évadnak, ahonnan bár páran kimenekültek, van akik még mindig bent vannak.

Többek között Nathalie Kelley karaktere is egy lőtt sebbel fekszik az omladozó, lángokban álló ház egyik szegletében. A színésznő viszont június 23-án megtörte a csendett. Ugyanis ekkor adott egy interjút az EW-nek, amiből kiderül, hogy Cristal karaktere nem fog visszatérni a sorozatba.

Nem fogok visszatérni a 2. évadba. Nem tudom, hogy mi fog történni, mert nem olvastam egy szkriptet sem. Cristal kómában lesz, vagy meghal? Ki tudja?

A színésznő viszont látszólag nem szomorkodik és úgy fogalmazott, hogy legalább visszakapja az életét. Nathalie magánéletében szerencsére minden rendben. Április elején jött a hír, hogy párja megkérte a kezét. Ezt követően pedig nem várt sokat a szerelmes pár, hiszen április 29-én már esküvői bulit tartottak. A hivatalos papirozásra pedig június 2-án került sor, Jordan és Nathalie szülei jelenlétével.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek