Starity

Pierce Brosnan szerint Tom Hardy remek James Bond lenne

2018. június 26. 17:05   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori 007-es ügynök a Mail on Sunday lapnak adott interjút, melyben elmondta, szívesen látná Hardyt a híres ügynök bőrébe bújva.

hirdetés
Pierce Brosnan szerint Tom Hardy remek James Bond lenne
Fotó: A kép csak illusztráció

Számtalan pletyka kapott már szárnyra azzal kapcsolatban, hogy Daniel Craig után ki lesz a következő James Bond. Most Pierce Brosnan is elmondta véleményét ezzel kapcsolatban, aki 1995 és 2002 között négyszer öltötte magára a 007-es ügynök szerepét. Választását a Mail on Sunday nevezetű napilapnak tárta fel egy interjú során.

 

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Szerintem Tom Hardy remek James Bond lenne. Örömmel látnám a szerepben

– mondta Brosnan, majd hozzátette, hogy egy olyan színészre van szükség, aki képes egy kis csavart vinni a karakterbe. Ez nem azt jelenti, hogy Daniel Craig játékáról ne lenne pozitív véleménnyel.

Daniel Craig lenyűgöző James Bondként. Nagyon erős és halálos. Róla tényleg elhiszed, hogy képes lenne embert ölni.

Még nem tudni, hogy végül ki bújhat a 007-es ügynök szerepébe, az viszont biztos, hogy Daniel Craiget még egyszer láthatjuk majd a híres ügynökként egy utolsó bevetés erejéig a Bond 25 című részben, mely várhatóan 2019 novemberében kerül a mozivásznakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek