Starity

X-Faktor: nagyobb tét, nagyobb viták

2010. október 31. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több a beszólás, csípős szóváltás az X-Faktor mentorai között. Főleg Geszti Péter és Keresztes Ildikó között kezdenek elharapódzni a dolgok.

hirdetés
X-Faktor: nagyobb tét, nagyobb viták

Még a verseny kezdete előtt röppentek fel hírek, miszerint Nagy Feró nem fogadja el azt a Geszti Péter és Malek Miklós által komponált dalt, amit majd a mentoroknak közösen kell előadni az X-Faktorban. Erről már szó sincs, ám akadtak újabb „problémák”.

Geszti és Feró között annyi csípős szóváltás volt már, hogy azokhoz képest eltörpülni látszott Geszti Péter és Keresztes Ildikó „harca”. A Bors azonban rávilágított a dolgokra. Kiderült, hogy Gesztit zavarják Ildikó „erőteljes érzelmi megnyilvánulásai”, és hogy az adások előtt el kell hitetni vele, hogy szeretik az emberek. Nem tetszenek neki Ildikó dalválasztásai sem, szerinte a fiúknak inkább slágereket kellene énekelniük. A legjobban az szúrja a szemét, ha mentortársa kritizálja tanítványai előadásmódját.

Keresztes Ildikót pedig az idegesíti, hogy Péter gyakran főnökösködik, és úgy viselkedik, mintha a többiek felett állna. Bántja, hogy a poénoknál folyton a szavába vág, és mindig neki kell a középpontban lennie. Ildikó mindehhez hozzáteszi, hogy egyáltalán nem haragszik, csak néhány dolog dühíti. Ő Geszti helyében nem adna Dorkának túl komoly dalokat, mivel nagyon fiatal. S ami végképp kiveri nála a biztosítékot, az az, amikor társai még pártfogoltjai tökéletes előadásmódját is leszólják.

Persze ezek nem komoly veszekedések, mindössze egészséges féltékenység és rivalizálás, hiszen a versenyzőkkel együtt a mentorok is versenyben vannak, és mind tudják, nem babra megy a játék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek