Starity

A rajongók repülőt küldtek a Netflixhez a Shadowhunters megmentéséért

2018. június 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy héttel ezelőtt tervben volt a rajongóknak, hogy kibérelnek egy kis repülőgépet a sorozat megmentése érdekében, hogy üzenjenek a Netflixnek, most pedig meg is valósították ezt.

hirdetés
A rajongók repülőt küldtek a Netflixhez a Shadowhunters megmentéséért
Fotó: Freeform

A Freeform a hónap elején jelentette be, hogy nem kap folytatást a Shadowhunters című sorozat, jövő tavasszal szeretnék lezárni Az utolsó vadászat címmel. Egyelőre még az is kétséges, hogy most augusztusban vagy jövőre jön a harmadik évad B része, mivel a Netflix és a SpoilerTV állítja az előbbit, míg a Freeform az utóbbit. Mindenestre a kasza a rajongókat és a színészeket egyaránt megdöbbentette.

A rajongók által kibérelt kis repülőgép három óráig körözött a Netflix stúdiója körül és mivel ez Los Angelesben történt, sok fotó készült, valamint a stábtagok és a színészek füléig is eljutott a hír. Többen kedves üzenettel köszönték meg a rajongóknak, míg valaki retweettel biztatta őket.

A chane.org petíciójának köszönhetően több mint 125 ezer aláírást gyűjtöttek, a The Trevor Project és a Girl Up számára 13,000 dollárt szedtek össze, a #SaveShadowhunters és a további hasthagek használatával pedig több, mint 1500 dollárt szereztek. A nyereséget visszajuttatják majd a jótékonysági szervezetnek.

Reméljük, sikerül ezzel valamit elérnie a rajongóknak! Egyelőre még a Freeform és a Netflix sem reagált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek