Starity

12 júniusi k-pop hír, amiről lemaradhattál

2018. július 04. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc k-pop előadóink újdonságait egy csokorba gyűjtöttük össze, s cikkünkben tizenkét júniusi k-pop visszatérést hoztunk el nektek. No, lássuk!

hirdetés

Június 4.

1. Wanna One – 1÷x=1 (Undivided)

Ezúttal speciális albummal jelentkeztek a fiúk. A kiadvány érdekessége abban rejlik, hogy a formáció négy alegységre oszlott (Lean On Me, Triple Position, No.1 és The Heal), s olyan neves előadókkal dolgoztak együtt, mint Zico, a Nell, Heize és a Dynamic Duo.

Neked melyik a kedvenced az új dalok közül?

Június 5.

2. fromis _9 – To. Day

A hónap elején prezentálta második minialbumát a lánycsapat, amit a 두근두근(DKDK) nevezetű fülbemászó szerzeményükkel promótáltak. Az előbb említett dalhoz természetesen videoklip is készült. A csapat egyébként mínusz egy fővel, nyolc taggal népszerűsít (Jang Gyu Ri jelenleg inaktív).

Hat tétel sorakozik fel újdonságukon, hallgasd meg alább!

Június 7.

3. A.C.E – A.C.E Adventures in Wonderland

A júniusi hónapban visszatért az A.C.E is – újdonságuk képében első újracsomagolt albumukat mutatták be, ahonnan a Take Me Higher kapott videoklipet. A formáció jelenleg kvartettként tevékenykedik, ugyanis Chan UNB-béli elfoglaltsága miatt jelenleg inakítv tag.

Három korábbi dal (선인장 (Cactus), Callin' és 5TAR (Incompletion)) mellett három vadonatúj tétel (Black and Blue, Take Me High, Dessert) + három instrumentális változat kapott helyet a korongon. Csekkold alább!

4. ONF – You Complete Me

A hónapban került sor az újdonc dél-koreai formáció első visszatérésére. Második EP-jük a You Complete Me címet viseli, s a megjelenéssel egyidőben a 널 만난 순간 (Complete) szerzemény rövidfilmjéről is lehullott a lepel.

Hallgasd meg te is újdonságukat!

Június 12.

5. Busters – 포도포도해 (Grapes)

Az újonc formáció újdonságán két nóta kapott helyet: a 포도포도해 (Grapes), amit természetesen meg is filmesítettek és a 책임져.

Június 19.

6. Kim Dong Han – D-Day

A JBJ feloszlását követően Kim Dong Han szólóban is debütálhatott. D-Day címmel dobta piacra első minialbumát, a Sunset klipjével karöltve.

A két kollaborációval együtt (Ain't No Time és 기록해줘 (Record Me)) összesen öt track sorakozik fel a korongon.

Június 20.

7. Minseo – Is Who

Az idén márciusban debütált 22 éves idol júniusban megjelentette újdonságát, melynek keretei között harmadik digitális kislemezét köszönthették a rajongók. Az Is Who című single egyébként harmadik része a The Diary of Youth nevezetű négyrészes debütáló projektének.

A kislemez tartalmazza a projekt előző két dalát: 알지도 못하면서 (Growing Up) és 멋진 꿈 (The Grand Dreams), valamint utóbbi akusztikus változatát is.

Június 25.

8. NU'EST W – Who, You

A hónapban jelent meg a különleges unit második középlemeze, valamint a főcímdal, a Dejavu videoklipjét is feltöltötték a világhálóra.

Hallgasd meg alább újdonságukat!

Június 27.

9. NeonPunch – Moonlight

Új lánycsapatot köszönthetünk a k-pop világában! Az A100 Entertainment által menedzselt öttagú formáció Moonlight című dalával mutatkozott be hivatalosan. A kínai verziót erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Június 28.

10. Elris – Summer Dream

Ismét hallat magáról az újonc lánycsapat. A nyári évszakhoz tökéletes passzoló középlemezzel, valamint a névadó dalhoz forgatott aranyos rövidfilmmel örvendeztette meg rajongóit. Íme!

Öt üde nyári sláger sorakozik fel a korongon.

11. UNB – Black Heart

A hónap vége felé érkezett meg a projekt fiúcsapat új, szám szerint második középlemeze, a Black Heart. A jazz és EDM stílus egyvelegéből született névadó dalnak producerei Ryan Jhun és az LDN Noise voltak.

Hallgasd meg alább a három új szerzeményt és azok instrumentális változatát!

Június 29.

12. MelodyDay – 잠은 안 오고 (Restless)

Júniusban került a streamingszolgáltatók újdonságai közé a lánycsapat negyedik digitális kislemeze. A korong névadó dala egy közepes tempójú ballada, ami a szakítás utáni érzelmekről szól. A klip különleges koncepciót kapott: a tagok a szakítás után egy randizós VR játékban merülnek el; a képkockákon a valóság és a fikció jelenetei váltogatják egymást.

Íme a single b-oldala!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek