Starity

Könyvet dob piacra az Epica

2018. július 06. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan az Epica is beállhat azon metálcsapatok soraiba, melyek sikerüket egy róluk szóló könyv kiadásával pecsételik meg.

hirdetés

Köztudott, hogy a 2002-ben alakult csapat az évek során kiemelkedő helyen foglal helyet a metálzene palettáján, hiszen legutóbbi lemezeik sorra aratták a sikereket világszerte. A Simone Simons vezette formáció két éve dobta piacra legutóbbi nagylemezét, majd tavaly egy különleges középlemezt is megjelentettek, ami szintén nagy sikernek örvend.

A csapat egyébként nemrégiben ünnepelte első nagylemezük, a The Phantom Agony tizenöt éves megjelenését, most azonban elárulták, hogy sikerüket nagyobb szintre kívánják emelni, így a Nightwish, valamint a Lacuna Coil zenekarok példája gyanánt elhatározták, hogy piacra dobják a legelső Epica-könyvet. A kötet egyébként a The Essence of Epica elnevezést kapta, tartalma pedig igen sokoldalú lesz, hiszen a formáció tizenöt éves karrierjét öleli majd fel. 

Megtalálhatók lesznek benne például soha nem látott fotók, különböző szórólapok, de interjúk hada is felsorakozik majd a különleges könyv hasábjain. A Facebookon megosztott videó keretein belül a zenekar énekesnője azt is elárulta, hogy számos titokra derítenek majd fényt, mindezeken túl, pedig a rajongóknak lehetőségük nyilik arra, hogy részesei legyenek az Epica történelmének, amihez nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk kell ezen az oldalon, melynek következtében nevük bekerülhet az együttes könyvébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek